Termeni și condiții

Pe baza facturii digitale emise pe e-mail sau prin factură emisă cu ajutorul curierului se atestă certificatul de garanție.

Pentru bijuteriile încrustate cu pietre, în cazul desprinderii / căderii acestora în perioada de garanție, Pandora's Box Romania le va înlocui gratuit, într-un termen de 15 zile, numai în situațiile în care acest lucru nu este imputabil cumpărătorului. Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit în termen de 15 zile, în condițiile art. 16 (1) din legea 449/2003 (12), dacă se confirmă faptul că un defect de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări.

Politică de returnare a produselor achiziționate online:

În cazul în care bijuteria achiziţonată online de pe cutiapandorei.ro nu corespunde din punct de vedere calitativ, o puteți schimba în termen de 14 zile calendaristice.

Pandora's Box Romania nu acceptă retururi în acest moment.

În ceea ce priveste bijuteriile personalizate, datorită faptului că sunt create și produse la comandă, ele nu pot fi returnate (în conformitate cu legislația în vigoare). Astfel, bijuteriile care sunt create și realizate doar la comandă - nu se pot returna dar se pot modifica contra cost.

Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatură cu defectele de material sau de manoperă.